De vrienden van Wat At Work

WAT At Work heeft gekozen voor locatie gebonden branche-exclusiviteit. Dit betekent dat uit iedere branche slechts één bedrijf per locatie lid kan worden. De hieronder staande vrienden zijn bedrijven die langer dan 5 jaar lid zijn geweest en hun sporen hebben verdiend om te mogen worden benoemd.

Epurple AT WORK
Epurple AT WORK
Websiteoptimalisatie
Websiteoptimalisatie
In de begindagen van het internet in ‘94 bestonden er nog geen Online Marketing bureau’s. Er waren geen instructie manuals, Youtube video’s of advies bureaus waar je je kon laten informeren over online vindbaarheid. Je moest zelf gaan testen en er zelf achter zien te komen wat er voor zorgde dat je steeg in Google. Thijs en Jop de twee eigenaren van Epurple zijn vanaf het begin gefascineerd door het internet en hebben veel tijd geïnvesteerd in het vergaren van kennis over “hoe Google werkt”. Door meerdere online concepten te lanceren en deze te optimaliseren werden deze steeds beter zichtbaar. Het viel op dat deze concepten goed vindbaar waren en kregen steeds meer aandacht van bezoekers en bedrijven die benieuwd waren naar deze ontwikkelingen. Uit deze contacten zijn de eerste samenwerkingen ontstaan en is “Epurple” officieel gestart met het optimaliseren van website’s voor klanten.
Website: www.epurple.nl
Vitalavie AT WORK
Vitalavie AT WORK
Gezondheid

Gezondheid

Vitalavie is een professionele partner die organisaties helpt bij de invulling en uitvoering van het beleid rondom vitaliteit of duurzame inzetbaarheid.
Wij geloven dat de medewerkers het belangrijkste kapitaal vormen in een organisatie en dat investeren in vitaliteit een hogere productiviteit en dus meer rendement oplevert. Wij werken daarbij doel- en resultaatgericht, zowel op organisatieniveau als op medewerkerniveau.Onze kracht is dat wij uitgaan van individuele behoeften van medewerkers en daar passende oplossingen voor bieden, de reeds ondernomen stappen nemen we hierbij mee. We zorgen dat onze aanpak intern draagvlak krijgt en zetten daar de juiste communicatie middelen voor in.
Wij prikkelen en stimuleren medewerkers om zelf verantwoordelijkheid te nemen en in beweging te komen. Wij werken met professionele partners op diverse terreinen en zetten gevalideerde instrumenten in. Zo zijn wij partner van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid van TNO.
SB Training & Coaching AT WORK
SB Training & Coaching AT WORK
Coaching | Persoonlijke ontwikkeling

Coaching | Persoonlijke ontwikkeling

Als coach en trainer ondersteun ik bevlogen mensen en teams om het beste uit zichzelf te halen. Zodat hun talenten en kwaliteiten optimal tot hun recht kunnen komen. Zo kunnen ze met meer gemak excelleren, en van echte waarde zijn.

Specialisaties: carrièrecoaching, loopbaanbegeleiding, intervisiecoaching, teamcoaching, work life balance.

Peter Faber – Verhalenverteller AT WORK
Peter Faber – Verhalenverteller AT WORK
Storytelling & beleving

Storytelling en beleving

Vol passie en energie verleidt verhalenverteller Peter Faber zijn luisteraar zich over te geven aan de werkelijkheid van het verhaal. Hij kruipt in de huid van mens en dier en brengt hen tot leven. Het ene moment zit je op het puntje van je stoel, het andere moment hang je ontspannen achterover om dan ineens …!!!

Laat je meesleuren en verrassen, laat je gruwelen en lachen!

Website:
www.peterfaber.eu

Fysikos Voeding AT WORK
Fysikos Voeding AT WORK
Gezondheid
Gezondheid
Wij leren u welke basisbouwstoffen noodzakelijk zijn voor uw lichaam en hoe uw lichaam daarop reageert. Zo kunt u zelf merken of u op de juiste weg zit en dus zelf de voeding aanpassen. Door inzicht in de werkingsmechanismen van uw eigen lichaam zit u zelf weer aan het roer.

‘Voeding’ of ‘vulling’, wat is nu het verschil? De reclame wil u doen geloven dat alles wat in de supermrkt ligt ook goed voor u is. Niets is minder waar, er zit heel veel vulling tussen. Vulling is niet iets waar ons lichaam mee kan werken, maar dat merkt u zelf ook wel, u blijft honger houden. Als u uw lijf voeding geeft stopt het zeuren naar eten direct! Is dat niet interessant? Stel u wilt voor uzelf, uw vrienden, uw familie of zakelijk meer weten over het verschil tussen vulling en voeding dan bent u aan het juist adres om die gegevens te verkrijgen.

U kunt persoonlijk begeleidt worden, u kunt wat meer anoniem in een groep onderduiken of u gaat zelf lezen in ons kook-kenisboek Proef je Roots. Er is van alles mogelijk. Als u met ons wilt samen werken geven we nog meer kennis weg. In de afgelopen jaren zijn er een behoorlijk aantal webiners gemaakt waar u in een samenwerking gebruik van kunt maken.

Kennis over uw eigen lijf is gewoon handig, u kunt dan zelf weer uw kezuevrijheid terukrijgen om soms toch echt vulling te eten. Prima natuurlijk, het was in ieder geval uw eigen keuze.

Samenwerken doen we inmiddels met sporters, fysiotherapeuten, dietisten, voetreflexologen, ouders die heel graag goed voor hun gezin en vrienden kring willen zorgen door het verspreiden van hun kennis, personal trainers, sportscholen, bowentherapeuten en ook orthomoleculair therapeuten. Mensen die houden van degelijke kennis kunnen hun hart ophalen bij ons. We werken wel altijd vanuit een persoonlijke kennismaking en kijken dan op welke wijze we wel of niet iets voor elkaar kunnen betekenen.

Medeoprichter Wat At Work
BroerZ AT WORK
BroerZ AT WORK
Audio Visueel
Audio Visueel
Beelden zeggen meer dan tekst
Iedereen kent de beelden van Prinsjesdag, maar wie kent de Troonrede? Bewegend beeld is de krachtigste manier om te laten zien wat u als ondernemer beweegt. Uw drive, enthousiasme, plezier, brengen uw klanten in beweging.Een kort filmpje op uw website, in uw digitale nieuwsbrief en voor social media, beurzen en het interne TV-kanaal. Een filmpje dat u kunt delen en doorsturen. In anderhalve minuut toont u de essentie van uw onderneming.
Laat uw onderneming zien
BroerZ gelooft in de kracht van beeld en verbeeldt de kracht van uw onderneming.
M John: 06 413 431 17 M Richard: 06 242 572 43 www.broerz.nl info@broerz.nl
Website: www.broerz.nl
A&E Personeelsdiensten AT WORK
A&E Personeelsdiensten AT WORK
Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

 

Wij zijn een regionale allround arbeidsmarktspecialist op het gebied van uitzendwerk, payrollservice, detachering en werving & selectie.

We vinden het een uitdaging om onze diensten continue te innoveren, mee te gaan met de tijd en in te spelen op de wensen van onze klanten. Omdat we relatief klein zijn, kunnen we snel schakelen en maatwerk leveren.

Geschoolde en ongeschoolde, laag- en hoogopgeleide mensen, in vele beroepen en sectoren weten ons te vinden. Onze opdrachtgevers zijn MKB-bedrijven en ZZP-ers die op hun personeelskosten letten en makkelijk willen op- en afschakelen.

Naast payrollservice, uitzendwerk, detachering en werving & selectie geven wij ook HRM advies. Bijvoorbeeld over het op- en afbouwen van uw personeelsbestand, ontwikkeling, leiderschap en hoe u de juiste mensen op de juiste plek krijgt.

Het is onze passie om naar oplossingen te zoeken op het gebied van personeel waardoor de klant meer tijd heeft om zich te richten op de omzet en kosten bespaart!

Website:
www.aene.nl