Fysikos Voeding AT WORK

Gezondheid
Wij leren u welke basisbouwstoffen noodzakelijk zijn voor uw lichaam en hoe uw lichaam daarop reageert. Zo kunt u zelf merken of u op de juiste weg zit en dus zelf de voeding aanpassen. Door inzicht in de werkingsmechanismen van uw eigen lichaam zit u zelf weer aan het roer.

‘Voeding’ of ‘vulling’, wat is nu het verschil? De reclame wil u doen geloven dat alles wat in de supermrkt ligt ook goed voor u is. Niets is minder waar, er zit heel veel vulling tussen. Vulling is niet iets waar ons lichaam mee kan werken, maar dat merkt u zelf ook wel, u blijft honger houden. Als u uw lijf voeding geeft stopt het zeuren naar eten direct! Is dat niet interessant? Stel u wilt voor uzelf, uw vrienden, uw familie of zakelijk meer weten over het verschil tussen vulling en voeding dan bent u aan het juist adres om die gegevens te verkrijgen.

U kunt persoonlijk begeleidt worden, u kunt wat meer anoniem in een groep onderduiken of u gaat zelf lezen in ons kook-kenisboek Proef je Roots. Er is van alles mogelijk. Als u met ons wilt samen werken geven we nog meer kennis weg. In de afgelopen jaren zijn er een behoorlijk aantal webiners gemaakt waar u in een samenwerking gebruik van kunt maken.

Kennis over uw eigen lijf is gewoon handig, u kunt dan zelf weer uw kezuevrijheid terukrijgen om soms toch echt vulling te eten. Prima natuurlijk, het was in ieder geval uw eigen keuze.

Samenwerken doen we inmiddels met sporters, fysiotherapeuten, dietisten, voetreflexologen, ouders die heel graag goed voor hun gezin en vrienden kring willen zorgen door het verspreiden van hun kennis, personal trainers, sportscholen, bowentherapeuten en ook orthomoleculair therapeuten. Mensen die houden van degelijke kennis kunnen hun hart ophalen bij ons. We werken wel altijd vanuit een persoonlijke kennismaking en kijken dan op welke wijze we wel of niet iets voor elkaar kunnen betekenen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.