Voor wie is WAT at Work

WAT at Work is voor serieuze ondernemers die:

 

   • zich ervan bewust zijn dat zij met hun netwerk anderen kunnen helpen;
   • de kunst van het brengen even goed verstaan als de kunst van het halen;
   • willen investeren in het opbouwen van een waardevol en heel divers netwerk;
   • graag sparren met collega-ondernemers;
   • ondernemers die graag iets voor elkaar willen betekenen en niet hechten aan uitslapen op een doordeweekse woensdag.

WAT At Work

WAT at Work collega’s dagen elkaar uit om meer van hun bedrijf te laten zien dan alleen een elevator pitch. Daarom houden we regelmatig een ontbijtsessie waarbij de leden met elkaar de diepte in gaan. Soms betekent dit dat we gezamenlijk aan het vraagstuk van een van de ondernemers werken, dan weer wisselen we bijzondere ervaringen van de afgelopen week uit. In ieder geval besteden we iedere keer aandacht aan de activiteiten die we voor elkaar, door elkaar en met elkaar hebben ondernomen. Tips en suggesties komen dan vaak uit diverse en onverwachte hoeken en verrassen vooral nieuwe leden keer op keer.

 

Ook als je geen leads hebt kunnen genereren voor een ander is het samen ontbijten belangrijk. Door elkaar regelmatig te zien en te volgen hoe het ieder als ondernemer vergaat, leer je elkaar echt kennen. Hierdoor kun je elkaar met een goed gevoel bij iemand uit jouw netwerk aanbevelen en verder helpen.

Hoe werkt Wat At Work?

We kunnen ons voorstellen dat je je graag een beeld vormt van wat de leden van WAT at Work tijdens een bijeenkomst doen. Daarvoor kun je het beste een keer bij een ontbijt aanschuiven. Neem daarvoor contact op met een van de leden. Die nodigt je graag uit voor een van onze gastenbijeenkomsten.

 

Wij ontbijten eens per twee weken met elkaar. Door dit intensieve contact leren we elkaar goed kennen en daardoor wordt het gemakkelijker elkaar te helpen. Tijdens elk ontbijt doen we een “businessronde”, waarin elke ondernemer aangeeft wat hij voor een ander heeft kunnen betekenen en legt een concrete hulpvraag neer. Ook kunnen de collega-ondernemers hem attenderen op mooie kansen. Verder hebben de ontbijten elk een andere insteek.